Stangholdere og andet udstyr

Da jeg stort set ikke længere dyrker trollingfiskeri, medmindre jeg befinder mig i Østersøen, er der ikke som på min ”gamle” Warriorbåd faste dowriggerbeslag, stangholdere osv. Jeg har fra fabrikken bestilt båden med deres såkaldte SportTrack system. Dette er en skinne, der sidder indvendigt på rælingen hele båden rundt, hvilket betyder, at jeg ikke behøver at bore et eneste hul i min båd. Jeg kan montere alt i denne skinne, via nogle smarte medfølgene beslag, der kan glide. Fastgjort i skinnen monteres alt udstyr, så som Downriggere, Stangholdere, kopholdere osv.

Sker det at jeg vil trolle en laks i østersøen, kan jeg hjemmefra forholdsvis let rigge båden op, så den er 100% optimeret til trollingfiskeri.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Der er lukket for kommentarer.